Onderhoud

Scooter rijden zonder zorgen dat is wat we allemaal willen.. Wij kunnen u van dienst zijn bij het onderhouden van uw scooter.

Onderhoud

Bij een onderhoudsbeurt controleren wij de belangrijkste technische aspecten van de scooter zoals remmen, banden, verlichting en stuurinrichting.
Indien nodig stellen wij afwijkingen bij. Of wordt er contact opgenomen met u over een reparatieplan om de gebreken op te lossen.

Ook verversen wij de motorolie en smeren wij de bewegende delen in met white grease.

De prijzen van het onderhoud zijn afhankelijk van de onderdelen die vervangen moeten worden

€ 100-120,-


Olie Service (500km)

De scooter wordt bij de beurt compleet nagelopen. 
De motorolie wordt vervangen. Bij het inrijden van het motorblok komen namelijk metaaldeeltjes vrij die zich in de olie ophopen. Door de olie te vervangen, worden de metaaldeeltjes verwijderd om te voorkomen dat ze voor slijtage gaan zorgen. Wanneer je bij ons langskomt voor de eerste servicebeurt, vergeet dan niet het onderhoudsboekje mee te brengen.
€ 40,-

Winter/zomer check

Om er voor te zorgen dat u de winter probleemloos doorkomt. Is het belangrijk om de scooter voor de winter te laten controleren op de meest belangrijke punten, u kunt hierbij denken aan bandenprofiel, staat van de accu, olieniveau en zeker de remmen ook niet te vergeten.

Deze kleine check bieden wij ook aan voor scooters die in het voorjaar uit de stalling komen en de zomer weer aan de bak moeten voor de mooie zonnige ritten.
Belangrijk hierbij is ook de accu en vooral het brandstofsysteem.

€ 25,-