Vespa & Piaggio

We veranderen de manier waarop je je vervoert, met een mix van techniek en kunst, door innovatieve ideeën en uniek design samen te voegen. We laten de wereld zien dat functionaliteit ook leuk kan zijn en dat zelfs praktische bruikbaarheid  zijn eigen schoonheid heeft.

Primavera

GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG, PRIMAVERA!

In 1968 bestormde de Vespa Primavera de markt als een frisse lentewind, in een tijd waarin de wereld schreeuwde om verandering. Nu viert de 50th Anniversary-versie die bijzondere periode met twee nieuwe kleurstellingen in lichtblauw en bruin met bijpassend zadel, elegante grijze wielspaken en natuurlijk het onmiskenbare logo op de voorzijde. De Vespa Primavera 50th Anniversary-uitvoering is er in 50cc-viertakt- en 125cc-versies, beide met een i-get-motor.

De Primavera-versie ontworpen voor avontuurlijke rijders, gekenmerkt door zijn verchroomde bagagerek dat is geïnspireerd door zijn oorspronkelijke reiskarakter.


Sprint

GA DE STAD TE LIJF MET DE JUISTE INSTELLING!Er is altijd weer iets nieuws te zien in de stad, dus waarom ga je dat niet ontdekken aan boord van Vespa's sportiefste model. Elke rit wordt een excuus om lol te maken, dankzij de technische upgrades die zijn doorgevoerd om het rijplezier en de veiligheid te vergroten.
De nieuwe Sprint en Sprint S combineren een frisse stijl en sportieve persoonlijkheid met de modernste techniek.
Ontdek ook de opvallende nieuwe kleurstellingen.


SPRINT 50 4S3V

De jongste en sportiefste Vespa vernieuwt zichzelf met een nieuwe 4T 3V Euro5-motor.